Træterrasser

Er du på udkig efter en dygtig tømrer, der kan hjælpe dig med at lægge en flot træterrasse?

Lægning af træterrasse hjemme i din have

Hos Vibergs Tømreri ApS står jeg altid klar til at hjælpe dig med dit træterrassprojekt. Jeg lægger stor vægt på høj håndværksmæssig kvalitet og tilbyder professionel rådgivning i alle faser af processen. Dette gælder naturligvis også, når du har brug for hjælp til at designe og lægge en helt ny træterrasse.

Jeg er stolt af at have en bred vifte af tilfredse kunder, der primært kommer fra Thisted, Hurup Thy, Nykøbing Mors og Fjerritslev. Men hvis du ikke bor i et af disse områder, skal du ikke tøve med at kontakte mig, for jeg er altid glade for at hjælpe dig uanset, hvor du befinder dig.

En god pris på lægning af træterrasse

Prisen på en træterrasse kan svinge meget. Det afhænger både af, hvor stor du gerne vil have den, og hvilke materialer du vælger. For at give dig en eksakt pris på træterrasse vil jeg bede dig indhente et tilbud. Så får du en helt konkret pris, du kan forholde dig til, og tilbuddet er naturligvis ganske uforpligtende.

Hvilken træterrasse drømmer du om?

En træterrasse kan være mange forskellige ting. Det kan være en terrasse med udgang fra din stue eller din spisestue, og den kan bygges i mange forskellige former for træsorter. Den kan være stor og rummelig, eller den kan være lille og hyggelig. Når du kontakter os med henblik på lægning af træterrasse, vil jeg til hver en tid have fokus på at bygge den træterrasse, som bedst opfylder dine drømme og dine behov.

​Jeg tager mig god tid til at forstå dine ønsker og hjælper dig med at finde ud af, hvor træterrassen skal placeres,  og hvilken træsort jeg skal bygge den i, og hvor mange kvadratmeter den skal være.

Vores kunder henvender sig primært fra Thisted, Hurup Thy, Nykøbing Mors og Fjerritslev, bor du ikke i et af disse områder hjælper jeg også gerne dig.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker I at høre mere om mine ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt mig direkte på telefon 53 54 33 21 eller send en e-mail til kontakt.vibergs@outlook.dk

Scroll to Top