Tagarbejde

Skal du have lavet nyt tag eller renovering i Thisted?

Sørg for dit tag og hjem kan stå imod vind og vejr

Her hos Vibergs Tømreri står jeg klar med min erfaring med tagarbejde. Jeg hjælper dig sikkert i mål fra start til slut. Jeg kan stå for alt fra rådgivning og sparring omkring valg af tag og tagmateriale til selve udførslen af det nye tag eller renovering af det gamle.

Det vigtigste værn mod regn, sne, vind, kulde og fugt er ens tag. Derfor skal det udføres korrekt og vedligeholdes løbende – især i Thisted, som ligger tæt på vestkysten. 

Dette tager jeg selvfølgelig højde for og sikrer mig, at der bliver udvalgt de rette materialer og selve udførslen sker efter bedste byggepraksis – med området og klimaet i mente. 

Jeg har stor fokus på kommunikationen, da jeg på den måde bedst kan imødekomme personlige tilføjelser og ønsker. En tæt og god kommunikation giver altid det bedste resultat, hvilket er grunden til jeg forsøger at være meget skarp på dette område.

Udførelse af tagrenovering

Vibergs Tømreri har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner, uanset hvilken form for tagbelægning i har på/ønsker. Det kan være tagsten, tagplader, stålplader og opbygning til tagpap. 

Taget på huset har enormt stor betydning for husets fremtoning. Det spiller en stor rolle i forhold til det førstehåndsindtryk, man får af en bygning, og det er derfor hamrende vigtigt, at taget stråler og er smukt. Det kan typisk klares med tagrenovering.

Jeg arbejder bl.a. i Hurup Thy, Fjerritslev, Nykøbing og omegn, da mit byggefirma er beliggende i Thisted.

Jeg udfører langt de fleste opgaver inden for tagarbejde i vores nærområde, men har dog også mulighed for at udføre tagopgaver i byer, der ligger et stykke væk fra os. Jeg kører både ud til private og erhverv – og tager gerne både store og små opgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker i at høre mere om mine ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt mig direkte på telefon 53 54 33 21 eller send en e-mal til kontakt.vibergs@outlook.dk.

Scroll to Top